Jobdate - logo ZEB
Wat doet ZEB?

ZEB, JOUW MULTIBRAND FASHION STORE, 72 WINKELS ÉN EEN TOP WEBSHOP

Ben jij klaar voor een uitdaging in een modebedrijf waar prachtige collecties en service naar de klant centraal staan? Dan is een job bij ZEB iets voor jou. Bij ons kan je rekenen op een toffe dynamiek tussen collega's en genoeg ruimte om te groeien.
Want van persoonlijke groei kennen we alles: het verhaal van ZEB begint in 1993, toen Luc Van Mol als jonge gepassioneerde vertegenwoordiger het ganse land doorkruiste om zijn jeans te verkopen. Al snel kwam er een eerste winkel: Jeansdepot in Aalst.
Anno 2021 is ZEB natuurlijk veel meer dan een jeansstore. De naam ZEB is ondertussen uitgegroeid tot een vertrouwde merknaam waar je zowel voor de laatste trends als je favoriete basics terechtkan. Je ontdekt altijd wel iets nieuws tussen de 70 topmerken die verkocht worden in onze 73 winkels. Wij zijn een merk met een eigen identiteit waar iedereen zichzelf kan zijn. Want een goed gevoel zit in het DNA van ons bedrijf, dus daar gaan we elke dag voor.
Begin 2018 lanceerde ZEB met ZEB For Stars een keten met kinderkledij voor kinderen van 2 tot 18 jaar.
Met dit nieuwe concept wil ZEB zich uitdrukkelijk richten op kinderen en wil ze hen dezelfde ervaring bieden die men in alle 73 ZEB winkels ervaart: van shoppen een plezier maken!
Ook met ZEB For Stars zijn er dus nog tal van expansieplannen en daarvoor zijn we op zoek naar collega’s met veel goesting!
Bij ZEB en ZEB For Stars werken we met veel goesting samen: vol passie, geluk, plezier en respect voor elkaar en de klant. Want menselijkheid en een persoonlijke aanpak komen bij ons op de eerste plaats. Bij deze willen we jou alvast welkom heten bij de ZEB-familie.

Contactgegevens

ECHO BAY NV (ZEB)

Brusselsesteenweg 185
1785 Merchtem

recruiting@fashionsociety.be
https://www.werkenbijzeb.be/nl/home.aspx

Contactpersoon

Gwénaelle Vanslembrouck
 

recruiting@fashionsociety.be