Gemeentelijke cultuurzaal Sanderus - Affligem

CC Sanderus Affligem_Render FULL.png
CC Sanderus Affligem_Render noordaanzicht.png
CC Sanderus Affligem_Render FULL.png
IMG_20210119_134728.jpg
IMG_20210119_124844_edit2.png
IMG_20210119_132958.jpg
IMG_20210119_135027.jpg
IMG_20210112_162657.jpg
IMG_20210112_162836.jpg
CC Sanderus Affligem_Render FULL.png
Sanderus Affligem_voor_01
Sanderus Affligem_voor_02
Sanderus Affligem_voor_03
CultureelcentrumAffligem
Stap 3 - uitvoering
Over het project

Collega Bert Van Ongeval begeleidt de verbouwing van de gemeentelijke cultuurzaal Sanderus in Affligem.

Doel

De huidige cultuurzaal voldoet niet meer aan de huidige normen. Door een grondige opfrissing van vooral de randinfrastructuur moet de zaal weer voldoen aan de verwachtingen van de gebruikers.

Bouweigenschappen

Omdat bij enkele palen betonrot werd vastgesteld, wordt de hele achterbouw afgebroken. In de vernieuwde feestzaal komt een uitgeruste keuken en een ruimere cafetaria. De gemeente wil tegelijk ook de verlichting, de stookplaats en de luchtzuiveringsinstallatie vernieuwen.

Financiering

De gemeente staat in voor de kosten van dit project.

Status

De aanbesteding is afgerond. De werken zijn van start gegaan in februari 2020, en zullen afgerond zijn tegen september 2021.

Ligging