Atelier Halle-Vilvoorde - 11.10.2022

Banner - Save the date - Atelier HV 2022

Dat de sociale economie een bruisende biotoop is, hoeven we jou niet meer uit te leggen. Hou je agenda bij de hand en noteer alvast dinsdag 11 oktober 2022. Want op de nieuwe, fysieke editie van het Atelier Halle-Vilvoorde kan je dan opnieuw kennis uitwisselen, inspiratie opdoen en contacten leggen met de sociale en lokale economie!


Wegens groot succes van de eerste (digitale) editie, georganiseerd door de Interlokale Vereniging van gemeenten Dilbeek, Asse en Wemmel  (ILV DAW), gaat het concept dit jaar een stapje verder. Vier regisseurs Sociale Economie en Werk pikken samen het event op en dopen het om tot 'Atelier Halle-Vilvoorde'. ILV DAWILV ISSE Vilvoorde-Machelen-GrimbergenWelzijnskoepel West-Brabant en Zuidwest Rand slaan de handen in elkaar voor en met de partners. Vier regisseurs, dertien lokale besturen: want samenwerken werkt!

We verklappen nog niet alles, maar we geven al mee dat het hoofdthema 'Circulair' zal zijn en dat er deze keer een bedrijfsbezoek gekoppeld wordt aan enkele boeiende sprekers. Kom zeker een kijkje nemen! Na een moeizame coronaperiode is dit de ideale gelegenheid om de organisaties en partners uit de sociale economie beter te leren kennen. En wie weet... leg je hier de basis voor nieuwe projecten en vruchtbare samenwerkingen in de toekomst.

Benieuwd? Nog even geduld. Binnenkort ontvangen jullie de officiële uitnodiging. 

Voor wie?

Dit Atelier is bedoeld voor iedereen die actief is binnen de lokale en de sociale economie. Deelname is gratis.

Ken je iemand voor wie dit Atelier ook interessant is? Bezorg hen zeker deze link. We houden hen graag mee op de hoogte. 

Vragen of meer info?

Heb je al vragen? Laat het ons weten!

Marleen Wynant
Haviland | ILV DAW
socialetewerkstelling@haviland.be
0492 90 08 49

Rob Langens
ILV ISSE ViMaGri
rob.langens@vilvoorde.be

Phil Drieghe
Welzijnskoepel West-Brabant
phil.drieghe@welzijnskoepelwb.be

Valérie Detobel
Zuidwest Rand
valerie.detobel@halle.be

Wanneer en waar

Dinsdag 11 oktober 2022

 

Jeugdcentrum 't Jass

Asphaltcosite 20

1730 Asse