Bestuur

Samenstelling

Directie

Aan het roer van onze organisatie staat algemeen directeur Stephan Verwee.

Directiecomité

Het directiecomité werd, conform het Decreet Lokaal Bestuur, na de laatste zitting van 11 maart 2019 ontbonden.

Raad van bestuur

De raad van bestuur telt 15 effectieve leden. Walter De Donder, burgemeester van Affligem, is de voorzitter. 

Raadsleden:
Greta Cochez (Pepingen), Joy Sergeys (Hoeilaart), Jan De Broyer (Overijse), Walter De Donder (Affligem), Patrick De Smedt (Opwijk), Kris Degroote (Herne), Marijke Ceunen (Halle), Steven Elpers (Merchtem), Jan Erckelbout (Dilbeek), Ingrid Holemans (Zaventem), Bart Keymolen (Sint-Pieters-Leeuw), Johan Serkeyn (Vilvoorde), Hugo Vandaele (Beersel), Walter Vansteenkiste (Wemmel – 1ste 3 jaar) en Dominique Matthys (Wezembeek-Oppem - laatste 3 jaar) en Greet Willems (Kampenhout).

Leden met raadgevende stem:
Frans Holsters (Ternat), Karel De Ridder (Dilbeek), Luc De Ridder (Opwijk), Tom Dehaene (Zemst) en Berdien Van den Abeele (Liedekerke).

Deskundigen:
Koen Van Elsen (Asse), Irina De Knop (Lennik), Willem Vandenbussche (Beersel) en Bertrand Waucquez (Kraainem - eerste 3 jaar), opgevolgd door Walter Vansteenkiste (Wemmel - laatste 3 jaar).

Algemene vergadering

In juni en december worden jaarlijks twee algemene vergaderingen gehouden.

Bekendmakingen

De lijst van besluiten van de raad van bestuur en de algemene vergadering worden bekendgemaakt op de website van Haviland. Het publiek kan inzage krijgen in de besluiten conform de wetgeving openbaarheid van bestuur.

Overeenkomstig artikel 468 van het Decreet Lokaal Bestuur kan tegen een besluit van een dienstverlenende vereniging, op straffe van niet-ontvankelijkheid, een klacht ingediend worden binnen een periode van 30 dagen, die volgt op de dag van de bekendmaking op de webtoepassing van de dienstverlenende vereniging van de lijst van de aangelegenheden, vermeld in artikel 466, of van de besluiten, vermeld in artikel 467.

pdf bestandCode goed bestuur_2019-04-23 (123 kB)