Jobdate - logo Kinnarps
Wat doet Kinnarps NV?

GEEF VORM AAN HET KINNARPS VAN MORGEN

Als producent en leverancier van ergonomisch meubilair zijn wij in België al meer dan 25 jaar de referentie op het vlak van totaaloplossingen voor efficiënte en inspirerende werkomgevingen en dit in de context van kantoren, zorginstellingen en scholen.

Wat in 1942 startte als familiebedrijf in het kleine dorpje Kinnarp in het zuiden van Zweden is uitgegroeid tot een internationale organisatie, met duizenden medewerkers over de hele wereld. Die familiale bedrijfssfeer blijven we koesteren, hoe groot we ook worden. 

Samen met onze werknemers evolueert ons bedrijf continu. We houden hiervoor niet alleen rekening met de noden van de markt, maar respecteren de ambities van onze werknemers en luisteren naar hun behoeftes. Ons succes gaat hand in hand met onze gretigheid om te blijven evolueren en te blijven leren. Onze verkooporganisatie voor België en het GH Luxemburg heeft haar kantoren en showroom in Wemmel en telt 40 medewerkers die zich persoonlijk engageren om bij te dragen aan de toekomst van Kinnarps.

Boek hier een afspraak bij Kinnarps

Boek via deze link een afspraak met Kinnarps.

Laat je contactgegevens achter. De verantwoordelijke van het bedrijf neemt vervolgens contact op met jou om de afspraak vast te leggen.

Contactgegevens

Kinnarps NV
Heide 15
1780 Wemmel

info@kinnarps.be
www.kinnarps.be

Contactpersoon

Carolien Van Belle

carolien.vanbelle@kinnarps.be