Raamcontract op komst voor fietsleasing en fietsberging

  • 31 maart 2021

Wie dacht dat de fietshype van tijdelijke aard was heeft het goed mis. Sinds de coronacrisis schakelden we massaal over op onze tweewieler voor zowel recreatieve als functionele verplaatsingen, en ook nu nog, een dik jaar later, boomt de fietsverkoop als nooit tevoren.

De talrijke initiatieven rond deelfietsen en de fietsbibliotheek voor kinderen bewijzen echter dat je niet per definitie een fiets moet bezitten om er actief gebruik van te kunnen maken. Zeker de populaire elektrische fietsen zijn voor velen toch wel een flinke investering.

Met het nieuwe raamcontract dat onze dienst Milieu momenteel voorbereidt kunnen werknemers van gemeentebesturen, ocmw's en politiezones een kwalitatieve fiets leasen aan een voordeliger tarief. De werknemer krijgt keuze uit een uitgebreid aanbod aan onder andere (elektrische) stadsfietsen, speed pedelecs, bakfietsen en racefietsen. Bovendien wordt de gebruiker gedeeltelijk ontzorgd wat betreft het onderhoud. 

Heb je een daarnaast ook een degelijke fietsberging nodig voor het veilig en droog opbergen van je tweewieler? Dan kan dat via een apart raamcontract. Dat is zeker niet onbelangrijk bij de diefstalgevoelige elektrische fietsen, en is ook een belangrijk pluspunt voor de levensduur van de batterij.

Interesse? Meer details hierover lees je in onze Havinews van juni. Wil je een melding ontvangen van zodra er meer info beschikbaar is? Klik dan op de onderstaande notificatieknop. 

Notification button